En ritual som höjer energinivåerna genom rökelse och lekfullhet

Uplifting Ritual Guide

Denna ritual är till för att höja energifrekvenserna och få upp pulsen och öka flödet av glädjehormoner. Gör gärna denna ritual tillsammans med flera personer som kan hjälpa till att ladda platsen och ritualen med sann vänskap och glädje. 

Till denna ritual rekommenderar vi Kanel, Anis och Frankincense rökelse, Palo Santo, Citronella och Apelsin rökelse och Revitalize rökelsestickor. 

 

GUIDE - UPPLYFTANDE RITUAL

  • För att ny energi ska få ta plats behöver du göra rent hus. Inled ritualen med att vädra rummet ordentligt.  
  • Sätt på kraftfull musik som sätter stämningen för din aktivitet. Låt volymen ligga över det normala. Tillåt basen att kännas i kroppen. Om en granne knackar på, bjud in personen att ansluta till ritualen. 
  • Tänd rökelsen och visualisera hur röken hjälper till att öka vibrationerna i rummet, föremål och i kroppen för att öka alla energifrekvenser i rummet.
  • Involvera kroppen genom att röra dig till olika tempon. Först långsamt sedan snabbare. Oregelbundet till rakt och bestämt. Utnyttja hela rummet och rör dig från låga nivåer till att sträcka på hela dig. Du kan hoppa och ropa. Tillåt din egen intuition att guida dig och det är bra om du vågar utmana din egen bekvämlighetszon. 
  • Om ni är flera i rummet, placera er i en ring så att ni kan se varandra. Se om ni på ert eget finurliga sätt kan utmana varandra i att skapa skratt och glädje. Använd ansiktets mimik, rörelser eller berätta en historia. Skratt smittar av sig så låt det som vill komma ut att få ta plats. 
  • Avsluta i stillhet, liggandes på golvet. Se om du kan komma på tre saker som skapat glädje hos dig som barn och notera om dessa saker finns närvarande i ditt vuxna liv. Om inte, fråga dig själv hur du kan ge större utrymme till det lekfulla barnet i din vardag. 
  • När rökelsen brunnit klart säkerställ att den är släckt.
  • Avsluta med att tacka moder jord för hennes lekfulla väsen och energi. 
Tillbaka till blogg

Vi rekommenderar