Arbeta hos oss

Vi söker nu efter nya talanger till vårt team som vill inspirera kring naturliga dofter, rökelse och ritualer för en mer medveten vardag. Vi är ett litet familjärt team och där alla är involverade i att skapa den bästa helhetsupplevelsen för våra kunder och företag. 

INTERNSHIP/ PRAKTIK

Vi söker praktikanter och LIA-studenter inför 2024 inom områdena online marknadsföring, sociala medier, försäljning samt logistik och varuförsörjning. Under din praktikperiod får du tillgång till en egen arbetsplats i vår studio på Södermalm i Stockholm med möjlighet att arbeta på distans till 50% av tiden. Under din praktikperiod får du handledning av en professionell handledare med tidigare erfarenhet av handledningsarbete av studenter samt tillgång till en internutbildning inom vårt produktsortiment samt Shopify solutions som är vår online sales plattform. 

EXTRA SALES CO-WORKERS / FÖRSÄLJNINGSPERSONAL

Vi söker extrapersonal för att arbeta på kommande mässor och event. I din roll som försäljningspersonal hos oss ingår en internutbildning inom vårt produktsortiment, naturmedicin samt rökelse. Du får också delta på löpande workshops och events helt kostnadsfritt. 

WAREHOUSE CO-WORKERS / LAGERPERSONAL

Vi söker extrapersonal till vårt lager som är centralt placerat på Södermalm i Stockholm. I arbetet ingår att plocka, packa och distribuera såväl privatordrar som företagsordar till några av Sveriges och Nordens främsta varumärken och studios. I din roll ingår en internutbildning inom vårt produktsortiment, naturmedicin, rökelse samt en introduktion till Shopify solutions som är vår online sales plattform. Du får också delta på löpande workshops och events helt kostnadsfritt. 

KONTAKT

Du är välkommen att skicka in din intresseanmälan till info@espiritusanto.se alternativt kontakta vår grundare Reine Walfridsson på 0707-464674 för mer information. Varmt välkommen med din ansökan. 

SACRED EVERYDAY MOMENTS

Espiritu Santo Studio 
Maria Bangata 2B
118 63 Stockholm 
SWEDEN