Frågor & Svar

Hur lång tid tar det innan jag får mitt paket?

Vi skickar de allra flesta paketen inom 1-2 dagar direkt hem till din brevlåda genom 1-klass varubrev från Postnord. I de allra flesta fall så har du som kund ditt paket hemma hos dig redan nästa dag. Beställningar som placeras under lördag och söndag skickas följande måndag. Du får alltid ett tracking id för din leverans i samband med att ordern packas från vårt lager. Om paketet av någon anledning skulle dröja så ber vi dig att först göra en sökning via Postnords tracking id tjänst som du hittar här

Du kan också kontakta oss via info@espiritusanto.se

 

Kan jag använda era produkter om jag har astma eller allergi?

Det är högst individuellt hur vi reagerar på naturliga produkter. Det är därför viktigt att prova sig fram och undvika sådant som man vet kan leda till allergiska besvär eller astma. När det kommer till kroppsprodukter så rekommenderar vi alltid att man gör ett litet hudtest någonstans på kroppen innan man applicerar produkten fullt ut. Gällande rökelsen kan man prova att tända stickan en kort stund för att på så sätt se hur den egna kroppen reagerar på de naturliga ämnena. 

 

Kan jag ha rökelse tänt när mitt husdjur är hemma? 

Djuren och framförallt hundar har ett mer utvecklat doftsinne än människan. Många husdjur njuter också av väldoftande rökelse men håll alltid utkik efter hur just ditt husdjur reagerar och se alltid till att vädra en stund innan och efter att du tänt din rökelse för att släppa in ny frisk luft. 

 

Hur gör jag för att returnera en produkt? 

Om du önskar returnera en produkt så måste du maila oss och be om en returfraktsedel genom att maila till info@espiritusanto.se 

Under rubriken frakt och returer kan du läsa mer om hur du genomför en retur. 

 

Jag vill börja sälja era produkter, hur går jag tillväga? 

Vi arbetar i dagsläget med ett mycket litet urval av samarbetspartners för att etablera vårt sortiment och varumärke på den Nordiska marknaden. Vi utvärderar ständigt nya affärsmöjligheter. Det går därför bra att kontakta oss på info@espiritusanto.se och berätta mer om din verksamhet och ditt kundunderlag.