Senses Ritual Meditation

A DEEP RITUAL PRESENCE OF BEEING

Senses Ritual Meditation är en guidad meditation där du bjuds in att meditera med alla dina sinnen tillsammans med naturlig rökelse, Shamantrumma, sång och tibetanska klangskålar för djup, sinnlig meditation och inre transformation.

Workshopen inleds med en introduktion där du får lära dig mer om rökelsens historia, doftsinnet och hur naturliga dofter påverkar vårt sinne och kropp och hur dessa kan skapa en fördjupad kontakt mellan det medvetna och det undermedvetna i upplevelsen mot att uppnå själslig kontakt och inre helande och läkande. 

Samtliga meditationer är kopplade till ett rituellt tema som genomsyrar valen av aktiva doftingredienser. I varje blomma, ört och träd finns ett inbyggt naturligt skafferi av välgörande ämnen och energier. Rökelsen vi använder är helt ren, naturlig och särskilt välsignad för att hela, balansera och skapa själslig kontakt.

Instrumentens vibrationer och sång guidar in i meditation, medan rökelsernas verksamma dofter fördjupar den ceremoniella ritualen. De olika elementen stimulerar en själslig koppling till naturen, inspirerar en större känsla av mening samt ger utrymme för kreativitet, ökat lugn, läkning och nya innovativa insikter.

* Om du har svår astma eller allergibesvär så avråder vi från att medverka i denna workshop.

BOKA MEDITATION

Workshopens grundstenar

De fyra elementen

 • Cermoniella traditioner
 • Aromaterapeutisk kunskap
 • Vibrationell balans
 • Meditation & Mindfulness

Holistisk hälsa
Upplevelsen kan påverka vårt sinne och kropp på flera nivåer, reglering av nervsystemet, lägre hjärnvågor, muskelavslappnande, sinnesro, bättre sömn, stärkt immunförsvar och koncentrationsförmåga.

Kreativitet & insikt
Ritualen skapar utrymme för kreativitet och djupare insikter genom att tankar får flöda fritt och sinnet blir stimulerat och öppet för nya idéer och perspektiv.

Förbindelse med naturen & andligheten
Naturliga rökelser för in naturens närvaro i ritualen och skapar en känsla av förbindelse med den större kosmiska ordningen och det andliga varandet.

Inre ro & medveten närvaro
I en värld av brus erbjuder Senses Ritual Meditation en reträtt för djup inre ro och medveten närvaro, ökad sinnlighet och personlig utveckling.

BOKA MEDITATION
 • Kostnad

  Senses Meditation (2h) - 500 SEK / person

  Meditationen inkluderar ett rökelsepaket (värde ca 100 kr) som deltagaren själv väljer. Max 12 deltagare per tillfälle. Vi genomför också företagsevenemang och privata gruppsessioner.

 • Instruktörer

  Jessica Eldenstjärna, Uttryckande Konst- & Kroppsterapeut & Shamansk Facilitator
  Reine Walfridsson, Incense & Herbal Facilitator & CBT Therapist 

Anmälan

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan. Biljetten skickas direkt till din e-postadress.

Bokningsvillkor

Vid sjukdom eller avbokning betalas inte några pengar tillbaka. Däremot går det bra att ge bort platsen till någon annan.

Citat från deltagare

"Tack för en väldigt fin och inspirerande kväll av fantastiska doftupplevelser. Jag som i vanliga fall inte tål rökelse blev helt upprymd av att kunna vistas i doftens rymd. Nu tänder jag en sticka varje dag. Bara tanken att gå hem och sprida doften av den välgörande röken värmer mig inifrån och ut! Tack för att ni påminde mig om doftens starka sinne."  Titti B

"Jessica and Reine have co-created a unique workshop and meditation experience offering pure nutrition for mind, body and soul. Reine generously shared his knowledge of incense and his passion for using ancestral wisdom to boost self-care and well-being. During the guided meditation led by Jessica with her beautiful voice and instrumentation. I left feeling rejuvenated and uplifted, armed with interesting information, first-hand evidence of the incredible power of incense and essential oils, and a precious pack of Palo Santo & Copal to begin a new chapter in my health and meditation practices." Kate H

"Andlig lyx!  Spännande och härligt upplägg med klockren tajming på information och historia kring rökelserna. Meditationen med klangskålar och trumman var fantastisk och tog mig ner i kroppen. Rekommenderas för alla som vill komma i kontakt med sin andlighet på ett tryggt och ceremoniellt sätt, ren själavård!"  Mikael A

"Workshopen är en välkomnande inbjudan till att öppna alla sinnen. Doften från rökelserna var som att hålla någon i handen i en resa genom det inre. Workshopledarna skapade magi genom en harmonisk grund för ett tryggt, nyfiket utforskande i djup avslappning. Jag har tidigare inte varit speciellt förtjust i rökelser men dessa rena, mjuka, lockande dofter är något helt annat. Det var en fantastisk upplevelse att låta doftsinnet virvla iväg på en helande resa genom tid och rum. Meditationen i kombination med de olika rökelserna tog mig med djupare och djupare i avslappning och jag kände mig väldigt närvarande och grundad vid workshopens slut."  Camilla S

Event & Mässor

Vi älskar att mötas live så att vi kan dofta tillsammans och låta kroppen och intuitionen guida oss till vad vi behöver. Här hittar du en lista på event som vi kommer att närvara på under året.

EVENTKALENDER 2024

Spiritual Saturday - Garnisonen, Stockholm, 23 mars

Harmoniexpo, Stockholm, 6-7 april

Näras andliga kryssning, Viking Line, 6-7 oktober

Harmoniexpo, Stockholm, 25-27 oktober

Allt för hälsan, Stockholmsmässan, 8-9 november

Kontakta oss