Palo Santo & Sandelträ - Sagrada Madre

Bienvenido!

100% naturlig & ekologisk rökelse

Den naturliga rökelsen från Sagrada Madre är helt ekologisk och innehåller inga kemiska tillsatser eller artificiella doftämnen. Produkterna är ”artisan made” och rullade för hand i Argentina enligt gamla hantverkstraditioner. Recepten är helt veganska och består endast av naturliga doftämnen som torkade blommor och örter som blandats med trähartser (kåda), salt och etiskt skördad Palo Santo. Doften och röken från Sagrada Madres rökelse upplevs både mjukare och behagligare för att de inte innehåller doftförstärkande tillsatser som syntetiska doftämnen eller animaliska biprodukter, vilket ofta förekommer i traditionell rökelse.

Sagrada Madre Nordic

NORDENS STÖRSTA DISTRIBUTÖR

Espíritu Santo är Nordens största distributör av Sagrada Madre. Våra kunder är en bredd av yoga- och meditationsstudios, esoteriska butiker samt konceptbutiker inom hälsa, inredning, hotell & spa samt museishoppar.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att bli återförsäljare.

Bli återförsäljare

Välgörande för kropp, sinne & själ

artisan made in argentina

Recepten till Sagrada Madres rökelse bygger på uråldriga kunskaper kring hur naturliga ämnen interagerar med kropp och sinne. När de naturliga ämnena på varje rökelsesticka brinner så går röken in och arbetar mer aktivt på djupet till skillnad från syntetisk rökelse som enbart är väldoftande. Röken och doften av äkta lavendel gör oss avslappnade och lugna medan eukalyptus och rosmarin piggar upp och skärper våra sinnen. Sagrada Madre rökelsen är en av världens främsta rökelser för spirituellt användande särskilt framtagna för att hela, balansera och skapa själslig kontakt i samband med meditation, yoga och rituellt utövande.

Palo Santo Collection

Att ge bort Palo Santo är delad kärlek, omtanke och glädje. Denna kollektion är en storsäljare över hela världen.

Ritualer, energistädning & skyddsrökelse

rökelse med uråldriga & heliga traditioner

Den naturliga rökelsen från Sagrada Madre används för att ”defumera” och rena människor, platser och föremål från negativa energier. Den kan också användas till ritualer för ökad medvetenhet, ny kraft och energi samt som ”skyddsrökelse” samtidigt som den sprider väldoft genom hemmet. Sagrada Madre betyder ”heliga moder jord” och är ett argentinskt familjeföretag som arbetar med medvetet jordbruk, ekologiska produkter och med ett rättvist och hållbart arbete. Företaget driver också ett eget projekt för återplantering av Palo Santo träd i sin naturliga vegetation i Sydamerika.

Smudge rökelse

Rökelsehållare och altare

Botanisera bland våra handgjorda och magiska föremål.

Smudge & renande rökelse

Rökelsen som renar platser, människor och föremål på djupet.

meditera med rökelse

Senses Meditation

Ge dig själv eller någon du tycker om en ny sensorisk upplevelse. Vi erbjuder "Scented Meditation" doftsatta meditationer där vi använder olika rökelser och dofter tillsammans med klangskålar och shamansk trumma för att nå ett högre medvetande genom alla våra sinnen.

Boka meditation

Bombitas Collection

Rökelsebollar med förföriska dofter och välgörande blommor & örter.