En ritual som guidar till inre lugn, stillhet och avslappning

Calming Ritual Guide

PURIFY - CALM - RELAX /

Den lugnande ritualen handlar om att skapa en rofylld stämning för att slappna av efter en hektisk dag och ge dig själv tid för återhämtning. Frigör dig från stress, oro och negativa tankar. Kliv in i en ny känsla av inre frid och harmoni med aktiva ingredienser som Lavendel, Kamomill, Rosor, Frankincense eller Palo Santo. 

Till denna ritual rekommenderar vi No3. Calming Ritual Kit och Kamomill, Ringblomma & Frankincense rökelsestickor, Lavendel & Frankincense rökelsestickor, Lavendel & Palo Santo rökelsestickor.   

  

Röken är en helig källa till renande energi. Tänd rökelsen och ta ett djupt andetag för att skapa stillhet och lugn. Andas in och andas ut. Sätt en intention för din stund. Känn efter vad du vill släppa taget om, det som inte längre tjänar dig och gör plats för ny kraft och energi. 

 

GUIDE - LUGNANDE RITUALEN

  • Inled ritualen med att vädra rummet eller platsen. Tänd rökelsen eller Panto Santo stickan med en tändsticka eller över öppen låga. 
  • Placera i en brandsäker behållare och använd cirkulära gester för att sprida röken och de rofyllda och välgörande dofterna. 
  • Du kan använda handen, en fjäder eller ett snäckskal för att rikta och fördela röken. 
  • Tillåt din intuition guida dig och låt röken fullt ut omfamna din ceremoni. 
  • Ge dig själv en stunds kontemplation och inre harmoni. Vila blicken på den glödande rökelsestickan och följ rökens formationer. Du kan också se ut genom ett fönster eller fästa blicken på en fast punkt på väggen. 
  • När rökelsen brunnit klart säkerställ att den är släckt.
  • Avsluta med att tacka moder jord för hennes välmående krafter och energi.
Tillbaka till blogg

Vi rekommenderar