Earth Ritual Guide

Earth Ritual Guide

I den här guiden kan du läsa mer om hur du i en ritual kan använda lera och rökelse för att rena kropp och själ från negativa känslor och energier. Applicera leran som en renande "smörjelse" på kroppen för att lösa upp och komma i kontakt med jobbiga händelser som fastnat i kroppen. 

Till denna ritual rekommenderar vi hela Ritual Clay Powder från Espíritu Santo och alla former av Palo Santo rökelse

 

Earth Ritual Guide 

Grounding & Purifying Clay Mask 

1. Skapa en stämning i rummet för ritualen. Bestäm dig för vilket ljus du önskar ha i rummet samt sätt på en playlist med musik som förmedlar stämningen du vill skapa.

2. Tänd en utvald rökelsesticka och låt röken både rena dig och rummet från negativa energier. Kom ihåg att röken är kraftfull och så länge stickan brinner så bär och förmedlar röken dina önskningar.

3. Blanda ihop din rituella mask, använd lerpulvret och blanda enligt receptet nedan.

4. Ta kontakt med din kropp, låt den guida dig till musiken och applicera leran där du instinktivt känner att den är grundande, renande och välgörande för dig i denna stund.

5. Låt verka i 10-20 minuter. Använd tiden på precis det sätt som känns rätt för dig. Kanske vill du skriva något, dansa eller bara njuta i ren avkoppling

6. Skölj väl eller använd en fuktig handduk för att ta bort masken

7. Tacka dig själv och moder jord för hennes magiska krafter.

 

Recept Face & Body Clay Mask 

Recept på lermask

  • Blanda 1 msk lerpulver med 3 msk vatten eller rosenvatten i en skål.
  • För krämigare och mer återfuktande mask tillsätt några droppar mandelolja eller valfri eterisk olja efter dina behov och önskade energivibrationer. Lavendel för en något lugnare känsla, apelsin för humörhöjande eller myrra för den ultimata jordande effekten.
Tillbaka till blogg

Vi rekommenderar