En ritual som skyddar och skapar en säkert plats i och omkring dig

Protecting Ritual Guide

GUARD - PROTECT - SHIELD

Den skyddande ritualen - ”Skyddsrökelse” skapar en skyddande barriär av rök och renar dig ifrån fysiska och emotionella negativa energier. Ett försvar som värnar, vårdar och hjälper dig mot trygghet och stabilitet.

Till denna ritual rekommenderar vi No2. Protecting Ritual Kit och Myrra Altar Blend och Frankincense & Myrra bombitas 

 

 

Intention

Röken av detta kit är en helig källa till renande energi. Tänd rökelsen med en intention av att skapa ett safe space som skyddar och skapar en trygg plats. 

Fördelar

Naturlig rökelse används traditionellt av ursprungsbefolkningen i Sydamerika i ritualer för att rena, hela, skydda och balansera människor, föremål och platser. Den här naturliga rökelsen hjälper till att grunda dig och skapa kontakt med moder jord.

 

GUIDE - BESKYDDANDE RITUAL

  • För att ny energi ska få ta plats behöver du göra rent hus. Inled ritualen med att vädra rummet ordentligt.  
  • Sätt på musik som skapar lugn och inre stabilitet. Det viktiga är att sätta en stämning som skapar igenkänning och trygghet. Något som kopplar an till en tid, plats och stund där du en gång känt dig trygg. 
  • Tänd rökelsen och visualisera hur röken skapar en dimma och en skyddande sköld som lägger sig om dig och platsen där du befinner dig. 
  • Känn hur marken eller golvet bär dig och håller dig. Här kan du alltid känna dig trygg. Detta är din trygga plats. 
  • Se om du kan addera föremål, filtar, kuddar och andra föremål som skapar en hemtrevlig och extra mysig och omfamnade stämning. 
  • Se om du på något sätt kan känna dig hållen och stöttad. Du kan luta dig mot en vägg eller bara vila mot underlager som håller dig. Om du har med dig någon i ritualen så kan ni vila rygg mot rygg och tona in varandras andetag. Känna hur du både får stöttning och erbjuder stöd. 
  • Inta sedan en mer meditativ ställning. Du kan ligga ner på en matta eller sitta i en skräddarställning. Slut dina ögon och visualisera hur du är omsluten av en skyddande aura. Du kan också ta hjälp av dina armar och händer med att bygga upp och omsluta en skyddande barriär kring din energikropp.  
  • När rökelsen brunnit klart säkerställ att den är släckt.
  • Avsluta med att tacka moder jord för hennes skyddande krafter och energi. 

 

Tillbaka till blogg

Vi rekommenderar