Välkommen till presentguiden

THE spiritual gift shop

I vår spirituella gift shop hittar du Palo Santo, naturlig och ekologisk rökelse, tillbehör, aromaterapi och kraftobjekt. Alla våra produkter är helt naturliga och organiska utan kemiska tillsatser. Låt dig inspireras av upplyftande citronella, lugnande lavendel, avslappnande sandelträ och renande salvia. Våra produkter hjälper till att skapa inre ro och högre kontakt vid meditativa stunder, yoga eller självreflektion. Ge dig själv eller någon du tycker om fler medvetna stunder i vardagen.  

Palo Santo altar blend

Palo Santo för själen

Sydamerikas magiska träd som renar & skyddar

Vi är extra stolta över vår Palo Santo som är etiskt skördad av träd som naturligt fallit till marken. Samtidigt stödjer vi ett program för återplantering av nya Palo Santo träd i Sydamerika. I vårt breda sortiment hittar du allt från traditionella Palo Santo stickor till Palo Santo rökelse samt ett handgjort altarfat, specialframtaget för detta magiska träd. Att ge bort välgörande Palo Santo är en gåva av dubbel kraft och glädje.

Palo Santo paket

Palo Santo ❤️ Everyone

Att ge bort Palo Santo är delad kärlek, omtanke och glädje.

Harvest moon altare

Accessoarer till altaret

handgjorda föremål som samlar dina kraftobjekt

Vi tror på att skapa en helig plats i hemmet dit vi kan återvända för att fylla på med ny kraft och energi. Ett hemma-altare har blivit allt vanligare och runt detta samlar vi våra högst personliga kraftobjekt. Det kan vara kristaller, stenar, fjädrar, snäckor, torkade blad och blommor, Palo Santo, tarotkort, rökelse och andra magiska föremål.

Inspireras av våra unika accessoarer till altaret.

Altar Accessoarer

Rökelsehållare och altare

Botanisera bland våra handgjorda och magiska föremål.

Buenos Aires Sahumador

Ge bort en energistädning

smugde ritualer som renar och skyddar ditt hem

Inled det nya året med att rena hus och hem. Naturlig rökelse har använts i årtusenden för att ”defumera” och rena människor, platser och föremål från negativa energier. Den kan också användas till ritualer för att skänka ökad medvetenhet, ny kraft och energi samt som ”skyddsrökelse” samtidigt som den sprider väldoft genom hemmet. Här hittar du våra populära smudge rökelser.

Smudge rökelse

Smudge & renande rökelse

Rökelsen som renar platser, människor och föremål på djupet.

Calming ritual kit - Pastill, bombita, palo santo, smudge stick

Rituella kit av välgörande rök

ge bort en vacker tygpåse fylld med naturens magi

Vi har tagit fram tre rituella kit som kommer i fina tygpåsar och med en tillhörande guide. Dessa rökelse kit är särskilt framtagna för olika ritualer som renar, skyddar eller lugnar.

No 1. Purifying Ritual

No 2. Protecting Ritual

No 3. Calming Ritual

Ritual Kit

Rituella kit som lugnar, renar & skyddar

Altar blends

Ren rökelse till ditt altare

skapa din egen rökelse med vår altar blend collection

Vi har samlat de mest kraftfulla och renaste rökelserna som går att elda över kol. Här hittar du de mest mytomspunna dofterna som använts i ritualer och heliga tempel sedan urminnes tider. Kollektionen består av heligt trä, rent rökelseresin och rökelseblandningar.

Altar Blend Collection

Premium Altar Blend Collection

Ren rökelse

Senses workshop, meditation med ljud och doft

Scented ritual meditation

Senses Meditation

Ge dig själv eller någon du tycker om en ny sensorisk upplevelse. Vi erbjuder "Scented Meditation" doftsatta meditationer där vi använder olika rökelser och dofter tillsammans med klangskålar och shamansk trumma för att nå ett högre medvetande genom alla våra sinnen.

Läs mer

Bombitas Collection

Rökelsebollar med förföriska dofter och välgörande blommor & örter.